SEPTEMBER 2021

Vanaf 20 september 2021 wordt de samenwerking met labo AML stopgezet en zullen de labostalen verwerkt worden in medisch labo Medina te Dendermonde.

Uitgezonderd dat de rekening van de uitgevoerde onderzoekenaldus door labo Medina zal worden opgestuurd; zal deze verandering voor u als patiënt geen enkele gevolgen kennen.


OKTOBER 2020

Na een mooie carrière van 43 jaar als huisarts te Branst heeft Dr. Johan Vandermeulen besloten in 2020 welverdiend op rust te gaan.

We bedanken Dr. Vandermeulen van ganser harte voor zijn jarenlange toewijding als huisarts en voor alle goede zorgen voor zijn patiënten, en wensen hem en zijn echtgenote Monique het allerbeste toe!


Na zijn afstuderen als huisarts neemt Dr. Stijn Verbiest op 1 oktober 2020 de huisartsenpraktijk te Luipegem over. Locatie en telefoonnummer blijven dezelfde. Andere praktische informatie over de werking van de praktijk kan u terugvinden op deze website.

In samenwerking met Dr. Vandermeulen stelt Dr. Verbiest alles in het werk om de overdracht van de praktijk en het patiëntenbestand zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen.