Welkom op de website van de huisartsenpraktijk van Dr. Stijn Verbiest te Branst (Bornem).
NIEUWS

Na een mooie carrière van 43 jaar als huisarts te Branst heeft Dr. Johan Vandermeulen besloten in 2020 welverdiend op rust te gaan.

We bedanken Dr. Vandermeulen van ganser harte voor zijn jarenlange toewijding als huisarts en voor alle goede zorgen voor zijn patiënten, en wensen hem en zijn echtgenote Monique het allerbeste toe!


Na zijn afstuderen als huisarts neemt Dr. Stijn Verbiest op 1 oktober 2020 de huisartsenpraktijk te Luipegem over. Locatie en telefoonnummer blijven dezelfde. Andere praktische informatie over de werking van de praktijk kan u terugvinden op deze website.

In samenwerking met Dr. Vandermeulen stelt Dr. Verbiest alles in het werk om de overdracht van de praktijk en het patiëntenbestand zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen.
COVID-19-PANDEMIE

Door de huidige COVID-19-pandemie zijn we ertoe genoodzaakt de volgende maatregelen te nemen in de praktijk. Gelieve deze aandachtig door te nemen alvorens u naar de praktijk te begeven. Hartelijk dank!

  • Bij ziektesymptomen die mogelijks veroorzaakt worden door het coronavirus (zoals hoesten, kortademigheid, keelpijn, lopende of verstopte neus, smaak- en/of geurverlies, hoofdpijn, spierpijn, met of zonder koorts): eerst telefonisch contact opnemen met de huisarts! U maakt in dit geval geen online afspraak en komt geenszins onaangekondigd in de wachtzaal zitten.
  • Iedereen ouder dan 12 jaar die naar de praktijk komt vragen we om een mondmasker te dragen. Bij het binnenkomen ontsmet u uw handen met alcoholgel en neemt u plaats op de voorziene stoelen in de wachtzaal.
  • U komt bij voorkeur alleen of zo nodig met maximaal 1 mantelzorger naar de praktijk.
  • De betaling van de consultatie verloopt bij voorkeur via bancontact.


Meer informatie over wat te doen bij een infectie, over de hygiënemaatregelen en de huidige maatregelen van de overheid vindt u op www.info-coronavirus.be/nl en www.sciensano.be/nl.